Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Katastrofer under 100 Ă„r" by Rasmus Dahlberg # Book PDF Kindle ePub Free

Katastrofer under 100 Ă„r

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Katastrofer under 100 Ă„r
  • Author : Rasmus Dahlberg
  • Release Date : January 02, 2014
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 28500 KB

Description

»Mycket lĂ€svĂ€rd och försedd med ett stort bildmaterial.« Hemmets VĂ€n
»Varje katastrof skildras inlevelsefullt i en form som ligger nĂ€ra den skönlitterĂ€ra. Sedan avslutas varje kapitel med faktauppgifter med konkreta orsaker till hĂ€ndelseförloppet, vilka misstag som begicks och vilken lĂ€rdom vi kan dra … en lĂ€ttillgĂ€nglig och intressant bok.« Bloggen Historiskt
Titanic, tÄgolyckan i Alabama, Union Carbide, Estonia, Tjernobyl, Deepwater Horizon, Halifax, hjulÄngaren General Slocum, flygolyckan pÄ Teneriffa. Exemplen Àr mÄnga.
Teknologins rasande framsteg det senaste seklet har kantats av misstag som ibland fÄtt ödesdigra konsekvenser. I Katastrofer under 100 Är berÀttar historikern och författaren Rasmus Dahlberg om de senaste hundra Ärens mest spektakulÀra och dramatiska katastrofer.
Vi stÄr pÄ Titanics brygga de ödesdigra minuterna innan ett isberg river upp skeppets sida. Vi stÄr bredvid raketkonstruktören Mikail Jangel en oktoberdag 1960 nÀr hela den sovjetiska rymdsatsningen försvinner i en enorm eldkula. Alla olyckor som berörs i den hÀr boken har en sak gemensamt: de har orsakats av mÀnniskans misstag och felberÀkningar.


Free Books Download "Katastrofer under 100 Ă„r" PDF ePub Kindle